Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Gedenk mozaïek

Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke gedenksteen? Een steen die past bij uw dierbare? Dan helpen wij bij Breekwerk u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor een gedenkmozaïek. Door de gedenksteen met mozaïek te bedekken wordt het een persoonlijk geheel en een prachtig aandenken. Een mozaïekwerk geeft een zeer persoonlijke boodschap in duurzame vorm. U kunt er voor kiezen om dit door ons te laten doen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om het grafmonument zelf te maken.

Grafmonumenten van Breekwerk

Het uitzoeken van een grafmonument is een lastige keuze. Waar veel mogelijkheden zijn, zijn ook veel meningen. Bij Breekwerk maken wij unieke gedenkstenen met mozaïek, waarbij u zelf kunt kiezen voor de kleur, maat, vorm en tekst. Het samen maken van een grafmonument is een creatief proces, waarbij verwerking een grote rol speelt. Er wordt vaak veel gesproken over de dierbare, waardoor het maken van een steen helpt in het rouwproces. Breekwerk verzorgt het gehele traject, inclusief:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Hoe gaat Breekwerk te werk?

In een eerste gesprek met u worden altijd uw wensen, verwachtingen en eisen besproken. Na dit gesprek maken wij een ontwerp en bespreken wij samen met u de kosten door. Het grafmonument moet tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van glas, steen en beton, wat goed bestand is tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen.

Wanneer u benieuwd bent naar een mogelijk eindresultaat verwijzen wij u graag naar de projecten op onze website. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden en unieke en persoonlijke grafsteen voor hun dierbare hebben gemaakt.

Meer informatie

Is een mozaïek gedenksteen precies wat u zoekt en wilt u graag weten wat de mogelijkheden van Breekwerk voor u zijn? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 – 23 86 24 55 of stuur een mail naar info@breekwerk.nl. Wij gaan graag met u in gesprek en maken aan de hand van uw wensen een prachtig ontwerp.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button