Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Gedenksteen Haarlem

Heeft u een dierbare verloren en bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke gedenksteen nabij Haarlem? Een steen die past bij uw dierbare? Dan bent u bij Breekwerk aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een prachtig gedenkmozaïek wat een persoonlijk en prachtig aandenken is. Een mozaïekwerk geeft een zeer persoonlijke boodschap in duurzame vorm. U kunt er voor kiezen om dit door ons te laten doen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om het grafmonument zelf te maken.

Over Breekwerk

Breekwerk geeft u de mogelijkheid om een prachtige gedenksteen te maken voor uw dierbare. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het aanvragen van een mozaïek grafmonument, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om hier zelf aan mee te werken. Door deze zelf te maken wordt het een persoonlijke steen en kunt u samen mooie herinneringen ophalen over uw dierbare. Door te kiezen voor het maken van een grafmonument bij Breekwerk worden de volgende zorgen u uit handen genomen:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Onze werkwijze

Zodra wij uw wensen helder en tot in detail doorgesproken hebben gaan we aan de slag met de voorbereidingen van uw project. Wanneer u er voor kiest om zelf uw gedenksteen te maken kunt u eens kijken naar de vele voorbeelden en patronen die u op deze website en in het atelier vindt om zo inspiratie op te doen. De materialen en technieken waar wij gebruik van maken wordt gemaakt zijn goed bestand tegen vocht, hitte en kou, zodat deze lang mooi blijven.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het maken van gedenksteen bij Breekwerk? Neemt u dan eens contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek met de mogelijkheden en kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button