Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Gedenkstenen Alkmaar

Als u een dierbare bent verloren zijn er veel dingen die geregeld moeten worden, zo ook de gedenksteen. Wilt u het graf graag voorzien van een persoonlijk en uniek grafmonument? Dan helpen wij van Breekwerk u graag verder. Bij ons kuntt u niet alleen een grafsteen laten maken, maar ook zelf meehelpen bij het maken hier van. Samen met familie of vrienden kunt u, onder deskundige begeleiding, zelf een grafmonument maken. Het maken van de gedenksteen maakt niet alleen dat deze zeer persoonlijk wordt, maar het maken hiervan draagt op een creatieve manier bij aan het verwerkingsproces. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Gedenksteen van Breekwerk

Wanneer u kiest voor het maken van gedenk stenen door Breekwerk of in samenwerking met Breekwerk gaan wij heel zorgvuldig te werk. Vooraf gaan we dan ook graag met u in gesprek of uw wensen en verwachtingen. Bij het maken van het grafmonument maken wij gebruik van materialen en technieken die goed bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen.

Breekwerk

Het uitkiezen van een gedenksteen is een belangrijke keuze, waar u goed over na moet denken. Weet u nog niet goed wat u wilt? Kijk dan eens tussen onze gemaakte werken. Daar kunt u uw inspiratie uit op doen en zo misschien tot een gewenst idee komen. Wanneer u kiest voor een gedenksteen van Breekwerk nemen wij u graag de volgende zorgen uit handen:

 

 

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het zelf maken van een gedenksteen in samenwerking met Breekwerk of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gedenkstenen in Alkmaar? Neemt u dan gerust eens contact met ons op via het contactformulier. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button