Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Gedenkstenen Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke gedenksteen? Een steen die past bij uw dierbare? Dan helpen wij bij Breekwerk u graag verder. Wij hebben vele soorten gedenkstenen van mozaïek waar u uit kunt kiezen. Door de gedenksteen met mozaïek te bedekken wordt het een persoonlijk geheel en een prachtig aandenken. Een mozaïekwerk geeft een zeer persoonlijke boodschap in duurzame vorm. Dus bent u op zoek naar gedenkstenen in Amsterdam of de omgeving daarvan? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Over Breekwerk

Het uitzoeken van een grafmonument is een lastige keuze. Waar veel mogelijkheden zijn, zijn ook veel meningen. Bij Breekwerk kunt u terecht voor vele soorten grafstenen van mozaïek. Bent u benieuwd naar een mogelijk eindresultaat van een mozaïek grafmonument? Kijkt u dan eens naar de voorbeelden in ons portfolio. Daar vindt u enkele grafmonumenten die de nabestaanden zelf, onder deskundige begeleiding hebben gemaakt.


Bij het maken van een grafmonument staan uw wensen en verwachtingen natuurlijk centraal. Daarom gaan wij vooraf graag met u in gesprek om alles helder en tot in detail door te spreken. De vele voorbeelden en patronen op deze website en in ons atelier helpen u inspiratie op te doen. De materialen en technieken waar gebruik van wordt gemaakt zijn bestand tegen vocht, hitte en kou, zodat deze lang mooi blijven.

Gedenkstenen maken

Wanneer u kiest om zelf gedenk stenen te maken bij Breekwerk kunt u zelf kiezen voor de kleur, maat vorm en tekst die op het grafmonument te staan komt. Het maken hiervan is een creatief proces, waarbij ook verwerking een grote rol speelt. Er wordt vaak veel gesproken over de dierbare, waardoor het maken van een steen helpt in het rouwproces. Breekwerk neemt u graag alle zorgen uit handen en verzorgt het gehele traject van begin tot eind.

Ja, ik wil zelf een gedenksteen maken!

Wilt u zelf een gedenksteen maken? Kies dan voor Breekwerk. Wij helpen u graag met het maken van een persoonlijk en unieke gedenksteen. Voor meer informatie over de mogelijkheden of vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button