Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafmonument Alkmaar

Grafmonument Alkmaar

Het uitzoeken van een grafmonument is een lastige keuze. Waar veel mogelijkheden zijn, zijn ook veel meningen. Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke gedenksteen? Een steen die past bij uw dierbare? Dan helpen wij bij Breekwerk u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor bijzondere grafmonumenten, zoals bijvoorbeeld een mozaiek grafmonument. Dit geeft een zeer persoonlijke boodschap in duurzame vorm. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Mozaiek grafmonument van Breekwerk

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanvragen van een mozaïek grafmonument, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om hier zelf mee te helpen. Samen met vrienden of familie kunt u, onder deskundige begeleiding, zelf een grafmonument maken. Door deze zelf te maken wordt het een persoonlijke steen en kunt u samen mooie herinneringen ophalen over uw dierbare. Door te kiezen voor het maken van een grafmonument bij Breekwerk worden de volgende zorgen u uit handen genomen:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Onze bijzondere grafmonumenten

Wanneer u graag zelf een grafmonument wilt maken gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen helder en tot in detail door te spreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor uw project of het maken van de bestelling. De vele voorbeelden en patronen op deze website en in ons atelier helpen u inspiratie op te doen. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van een gedenksteen gemaakt met mozaïek? Kijkt u dan eens in ons portfolio. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden zelf, onder deskundige begeleiding, het mozaïek hebben gemaakt. De materialen en technieken waar gebruik van wordt gemaakt zijn bestand tegen vocht, hitte en kou, zodat deze lang mooi blijven.

Meer weten?

Dus bent u nog op zoek naar een grafmonument in Alkmaar en heeft u interesse in de werken van Breekwerk? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen.

Call Now Button