Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafmonument Amsterdam

Grafmonument Amsterdam

Bent u op zoek naar bijzondere grafmonumenten, welke persoonlijk en uniek is? Kies dan voor een mozaiek grafmonument van Breekwerk. Bij ons kunt u niet alleen een grafsteen laten maken, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om zelf de grafsteen te maken. Samen met familie of vrienden kunt u, onder deskundige begeleiding, zelf een grafmonument maken. Het maken van de steen draagt op een creatieve manier bij aan het verwerkingsproces. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Zelf een mozaïek grafmonument maken

Het uitzoeken van een grafmonument is een lastige keuze. Waar veel mogelijkheden zijn, zijn ook veel meningen. Bij Breekwerk maken wij unieke gedenkstenen met mozaïek, waarbij u zelf kunt kiezen voor de kleur, maat, vorm en tekst. Door zelf het grafmonument te maken wordt deze persoonlijk en past het echt bij de overledene. Het samen maken van een grafmonument is een creatief proces, waarbij verwerking een grote rol speelt. Er wordt vaak veel gesproken over de dierbare, waardoor het maken van een steen helpt in het rouwproces.

Wanneer u benieuwd bent naar een mogelijk eindresultaat verwijzen wij u graag naar de projecten op onze website. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden en unieke en persoonlijke grafsteen voor hun dierbare hebben gemaakt.

Onze werkwijze

Wij nodigen u graag uit voor een eerste gesprek waarin we uitgebreid in gaan op uw wensen en verachtingen. Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met het maken van een ontwerp en spreken we samen met u de kosten door. Het is belangrijk dat het grafmonument tegen alle weersomstandigheden bestand is. Daarom maken wij  gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk grafmonument in regio Amsterdam en heeft u interesse in de mogelijkheden van Breekwerk? Vult u dan het contactformulier op onze website eens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button