Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafmonument Haarlem

Grafmonument Haarlem

Heeft u een dierbare verloren en wilt u het graf graag voorzien van een mozaiek grafmonument? Kies dan voor de bijzondere grafmonumenten van Breekwerk. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanvragen van een mozaïek grafmonument, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om hier zelf mee te helpen. Onder deskundige begeleiding gaan wij graag met u aan de slag om het gewenste grafmonument te maken.

Waarom zelf een mozaiek grafmonument maken?

Het uitzoeken van een grafmonument is een lastige keuze. Waar veel mogelijkheden zijn, zijn ook veel meningen. Door het grafmonument zelf te maken wordt het een persoonlijk en uniek geheel. U bepaald zelf de kleur, maat, vorm en tekst. Daarnaast is het samen maken van een grafmonument een creatief proces, waarbij verwerking een grote rol speelt. Er wordt vaak veel gesproken over de dierbare, waardoor het maken van een steen helpt in het rouwproces.

Waarom kiezen voor Breekwerk?

Bij Breekwerk begrijpen we dat het uitkiezen of maken van een grafmonument niet zomaar iets is en daarom helpen wij u graag om ervoor te zorgen dat alles geheel naar uw wensen is. Wij willen graag dat uw grafmonument lang mooi blijft. Daarom maken wij  gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen, daarbij nemen wij de volgende zaken u graag uit handen:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Bekijk het portfolio

Wilt u graag een uniek grafmonument in Haarlem of de omgeving daarvan en bent u benieuwd naar de werken van Breekwerk? Neemt u dan eens een kijkje in ons portfolio. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden en unieke en persoonlijke grafsteen voor hun dierbare hebben gemaakt. Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button