Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafmonument

Grafmonument

Heeft u een dierbare verloren en wilt u het graf graag voorzien van een persoonlijk grafmonument? Kies dan voor een graf monument van Breekwerk. Bij ons kunt u een grafsteen laten maken, maar ook zelf meehelpen bij het maken hiervan. Samen met vrienden of familie kunt u, onder deskundige begeleiding, zelf een grafmonument maken. Het maken van de steen draagt op een creatieve manier bij aan het verwerkingsproces. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Breekwerk

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanvragen van een mozaïek grafmonument, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om hier zelf mee te helpen. Onder deskundige begeleiding gaan wij graag met u aan de slag om het gewenste grafmonument te maken. Door deze zelf te maken wordt het een persoonlijke steen en kunt u samen mooie herinneringen ophalen over uw dierbare. Door te kiezen voor het maken van een grafmonument bij Breekwerk worden de volgende zorgen u uit handen genomen:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Werkwijze

Wanneer uw wensen helder en tot in detail doorgesproken zijn gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor uw project of met het maken van uw bestelling. De vele voorbeelden en patronen op deze website en in ons atelier helpen u inspiratie op te doen. De materialen en technieken waar gebruik van wordt gemaakt zijn bestand tegen vocht, hitte en kou, zodat deze lang mooi blijven.

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van een gedenksteen gemaakt met mozaïek? Kijkt u dan eens in ons portfolio. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden zelf, onder deskundige begeleiding, het mozaïek hebben gemaakt.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het zelf maken van grafmonumenten en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust eens contact op met Breekwerk door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button