Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafmonumenten

In Mozaïek atelier Breekwerk maken wij mozaïek grafmonumenten op bestelling en u kunt zelf bij ons een mozaïek grafmonument maken onder deskundige begeleiding. Een grafsteen van mozaïek wordt altijd met de hand gemaakt en het is voor veel nabestaanden een mooi idee om hier eigenhandig aan meegeholpen te hebben. Die mogelijkheid biedt Mozaïek Atelier Breekwerk graag. Samen werken aan gedenk mozaïek is een samen zijn (met de familie) en een creatief proces waarbij verwerking een grote rol speelt. Zonder direct veel contact te hebben met elkaar (u bent namelijk creatief bezig) wordt er toch met elkaar gesproken over diegene, uiteindelijk wordt er vaak gelachen en er worden grappen gemaakt, waardoor de activiteit uiteindelijk ontspannen wordt. Het maken van een grafsteen van mozaïek helpt mee aan het rouwproces.

Gedenksteen mozaïek maken

Voor het maken van een grafsteen van mozaïek moet u keuzes maken over de kleur, maat, vorm en tekst. Wij verzorgen het gehele traject inclusief:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee, in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Onze werkwijze

In een gesprek worden verwachtingen, wensen en eisen besproken. Daarna volgt een eerste ontwerp met een vrijblijvende aanbieding. Wij willen graag dat uw grafmonument lang mooi blijft. Daarom maken wij  gebruik van glas, steen en beton, materialen die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen. Wij geven u altijd de tijd om uw keuzes te maken, het gaat dan ook om een creëren van een mooie gedenksteen van mozaïek voor een dierbare.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het maken van een grafsteen van mozaïek kunt u contact met ons opnemen. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden zelf, onder deskundige begeleiding, het mozaïek hebben gemaakt.

Bekijk projecten Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button