Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafsteen kunst

Wilt u voor op het graf van uw geliefde niet zomaar een grafsteen plaatsen, maar hier echt een persoonlijke, kunstzinnige of kleurige noot aan geven? Bij Mozaïek atelier Breekwerk kunt u een dergelijke grafsteen met kunst verwezenlijken. Bij ons krijgt u de kans om een grafmonument vol kunst geheel zelf te ontwerpen én te maken onder begeleiding van professionals. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen, dan bespreken we zo snel mogelijk de opties met u voor grafsteen kunst.

Wij verzorgen alles van ontwerp tot nazorg

Mozaïek atelier Breekwerk verzorgt voor u het gehele traject rond het ontwikkelen en plaatsen van grafstenen als kunst. Als u besluit dat persoonlijke mozaïek grafsteen kunst past bij de overledene, dan beginnen we het traject met een adviesgesprek. In dit gesprek worden uw verwachtingen, wensen en eisen besproken. Wij geven in dit gesprek aan wat uw mogelijkheden zijn. We kunnen al zeggen dat de mogelijkheden redelijk oneindig zijn voor het ontwerp. Als u zeker bent van uw keuze om zelf, in samenwerking met ons, gepersonaliseerde grafsteen kunst te ontwerpen, gaan wij een vergunning voor de grafsteen voor u aanvragen.

De vervolgstap is aan de slag gaan met een eerste ontwerp met een vrijblijvende aanbieding. Als u tevreden bent over het ontwerp kan de grafsteen kunst gerealiseerd worden. Dit kan u in opdracht door ons laten doen, maar u kunt ook meehelpen in de vorm van een workshop waarin u eerst de basis van mozaïeken leert. Op die manier wordt de grafsteen kunst nog persoonlijker. Het is natuurlijk een mooi gebaar en een prachtig gevoel voor uzelf dat u met eigen handen aan het grafmonument met kunst van uw geliefde heeft mogen werken.

Wij verzorgen standaard de afwerking van uw grafmonument kunst. Dit moet goed gebeuren om eindeloos van een prachtige grafsteen te kunnen genieten. Wij willen graag dat uw grafmonument lang mooi blijft. Daarom maken wij  gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen. Tot slot verzorgen wij ook geheel het transport van de grafstenen en de plaatsing van uw grafsteen kunst op de juiste locatie.

De mogelijke materialen

U kunt voor de grafsteen voor uw geliefde kiezen uit vele mogelijkheden. Uiteraard bent u helemaal vrij in het mozaïekontwerp. Wij helpen u met de realisatie van het ontwerp in mozaïekstijl. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen en materialen. Zo kunt u kiezen voor een kleine liggende of staande grafsteen, een urnensteen of een volledig grafwerk in verschillende variaties en vormen. U kunt op onze website alvast verschillende projecten bekijken om een idee van de ruime mogelijkheden te krijgen.

Daarnaast kunt u o.a. uit de volgende materialen kiezen voor het mozaïek kunstwerk:

  • Kiezels
  • Tegeltjes
  • Glas
  • Kralen
  • En meer

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over de persoonlijke grafsteen kunst? U kunt hier informatie aanvragen of direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust door direct contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder aan uw ideale grafmonument kunst.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button