Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafstenen Alkmaar

Bent u op zoek naar een mooie grafsteen in Alkmaar? Wij verzorgen mozaïek grafstenen in Alkmaar en omgeving op bestelling. U kunt bij ons zelf onder deskundige begeleiding een mozaïek grafsteen maken of meehelpen een grafmonument te maken. Bij mozaïek atelier Breekwerk bent u welkom om een persoonlijke grafsteen voor u geliefde te ontwerpen en te maken. Breekwerk verzorgt alles eromheen, maar als u ervoor kiest zelf een grafsteen te maken, zult u toch nauw betrokken willen zijn bij het ontwerp van de grafsteen.

Wij verzorgen het gehele traject

Mozaïek atelier Breekwerk verzorgt voor u het gehele traject rond het ontwikkelen en plaatsen van grafstenen in Alkmaar of elders. Als u besluit dat een persoonlijke mozaïek grafsteen past bij de overledene, dan beginnen we met een adviesgesprek. In dit gesprek worden uw verwachtingen, wensen en eisen besproken. Wij geven tevens aan wat uw mogelijkheden zijn. We kunnen al zeggen dat de mogelijkheden redelijk oneindig zijn voor het ontwerp. Als u zeker bent van uw keuze om zelf, in samenwerking met ons, een gepersonaliseerde grafsteen te ontwerpen, gaan wij een vergunning voor de grafsteen voor u aanvragen.

Vervolgens gaan we aan de slag met een eerste ontwerp met een vrijblijvende aanbieding. Als u tevreden bent over het ontwerp kan de grafsteen gemaakt worden. Dit kan u in opdracht door ons laten doen, maar u kunt ook meehelpen in de vorm van een workshop. Op die manier wordt de persoonlijke grafsteen nog persoonlijker. Het is natuurlijk een mooi gebaar en een prachtig gevoel voor uzelf dat u met eigen handen aan de grafsteen van uw geliefde heeft mogen werken.

Wij willen graag dat uw grafmonument lang mooi blijft. Daarom maken wij  gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen. Wij verzorgen daarom de afwerking van alle grafstenen in Alkmaar. Dit moet goed gebeuren om eindeloos van een prachtige grafsteen te kunnen genieten. Tot slot verzorgen wij ook geheel het transport van de grafstenen in Alkmaar en de plaatsing ervan op de juiste plek.

De mogelijkheden

U kunt voor de grafsteen voor uw geliefde kiezen uit vele mogelijkheden. Uiteraard bent u helemaal vrij in het mozaïekontwerp. Wij helpen u met de realisatie van het ontwerp in mozaïekstijl. Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen en materialen. Zo kunt u kiezen voor een kleine liggende of staande grafsteen, een urnensteen of een volledig grafwerk in verschillende variaties en vormen. U kunt op onze website alvast verschillende projecten bekijken om een idee van de ruime mogelijkheden te krijgen.

Daarnaast kunt u o.a. uit de volgende materialen kiezen voor het mozaïek kunstwerk:

  • Glas
  • Kralen
  • Tegeltjes
  • Kiezels
  • En meer

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke grafstenen in Alkmaar of omgeving? U kunt hier informatie aanvragen of direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust direct. Wij helpen u graag verder.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button