Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafstenen Amsterdam

Grafstenen Amsterdam

Bent u een dierbare verloren en wilt u het graf graag voorzien van een persoonlijk en uniek grafmonument? Dan helpen wij van Breekwerk u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor bijzondere grafstenen. U kunt kiezen om er één door ons laten maken, maar u kunt ook zelf meehelpen bij het maken hier van. Bij Breekwerk maken wij unieke gedenkstenen met mozaïek, waarbij u zelf kunt kiezen voor de kleur, maat, vorm en tekst. Breekwerk maakt speciaal voor u een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Zelf een grafsteen maken

Samen met vrienden of familie kunt u, onder deskundige begeleiding, zelf een grafmonument maken. Door deze zelf te maken wordt het een persoonlijke steen en kunt u samen mooie herinneringen ophalen over uw dierbare. Het maken van de steen draagt dan ook op een creatieve manier bij aan het verwerkingsproces. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van een gedenksteen gemaakt met mozaïek? Kijkt u dan eens in ons portfolio. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden zelf, onder deskundige begeleiding, het mozaïek hebben gemaakt.

Speciale grafstenen van Breekwerk

Wanneer uw wensen helder en tot in detail doorgesproken zijn gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor uw project of met het maken van uw bestelling. De vele voorbeelden en patronen op deze website en in ons atelier helpen u eventueel inspiratie op te doen. Wij willen graag dat uw grafmonument lang mooi blijft. Daarom maken wij  gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, maar ook tegen zomerse en winterse temperaturen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze grafstenen in Amsterdam? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 – 23 86 24 55 of stuur een mail naar info@breekwerk.nl. Wij gaan graag met u in gesprek en maken aan de hand van uw wensen een prachtig ontwerp.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button