Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Grafstenen Haarlem

Grafstenen Haarlem

Bij Breekwerk kunt u terecht voor de meest bijzondere grafstenen. Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke gedenksteen? Een steen die past bij uw dierbare? Dan helpen wij bij Breekwerk u graag verder. Zo kunt u bij ons terecht voor het bedekken van de grafsteen met mozaïek. Door de gedenksteen met mozaïek te bedekken wordt het een persoonlijk geheel en een prachtig aandenken. Een mozaïekwerk geeft een zeer persoonlijke boodschap in duurzame vorm. Dit kunt u door ons laten doen, maar u kunt hier ook zelf aan meewerken.

Bijzondere grafstenen van Breekwerk

Het samen maken van een grafmonument is een creatief proces, waarbij verwerking een grote rol speelt. Er wordt vaak veel gesproken over de dierbare, waardoor het maken van een steen helpt in het rouwproces. Door te kiezen voor het maken van een grafmonument bij Breekwerk worden de volgende zorgen u uit handen genomen:

  • Advies
  • Vergunning aanvraag
  • Ontwerp
  • Maken (in opdracht of u helpt mee in een workshop)
  • Afwerking
  • Transport
  • Plaatsing

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u kiest voor een grafmonument van Breekwerk gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen door te spreken. Na dit gesprek maken wij een ontwerp en bespreken wij samen met u de kosten door. De vele voorbeelden en patronen op deze website en in ons atelier helpen u inspiratie op te doen. De materialen en technieken waar gebruik van wordt gemaakt zijn  bestand tegen vocht, hitte en kou, zodat deze lang mooi blijven.

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van onze speciale grafstenen
gemaakt met mozaïek? Dan verwijzen wij u graag door Naar ons portfolio. Daar vindt u enkele voorbeelden waarbij de nabestaanden en unieke en persoonlijke grafsteen voor hun dierbare hebben gemaakt.

Ja, ik kies voor de speciale grafstenen van Breekwerk!

Bent u overtuigd van de grafstenen van Breekwerk? Kies dan voor onze grafstenen in regio Haarlem. Voor meer informatie of vragen over onze mogelijkheden kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 06 – 23 86 24 55 of stuur een mail naar info@breekwerk.nl. Wij gaan graag met u in gesprek en maken aan de hand van uw wensen een prachtig ontwerp.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button