Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Persoonlijke grafstenen

Wilt u zelf of samen met de andere nabestaanden de grafsteen ontwerpen? Mozaïek atelier Breekwerk is gespecialiseerd in persoonlijke grafstenen. Wij verzorgen voor u het hele proces van een grafsteen ontwerpen tot de grafsteen plaatsen. Wanneer u kiest voor een persoonlijke grafsteen door Breekwerk bent u verzekerd van een kwalitatieve grafsteen. Bij ons kunt u eigenhandig aan de grafsteen werken en zelf het ontwerp samenstellen en bedenken, geheel afgestemd op de overledene. Persoonlijke grafstenen geven een zeer bijzondere finishing touch aan een mooi en verzorgd ogend graf. U kunt op onze website alvast verschillende projecten bekijken om een idee van de mogelijkheden te krijgen.

Onze werkwijze

Mozaïek atelier Breekwerk verzorgt voor de mogelijkheid om geheel zelf persoonlijke grafstenen te maken. Als u besluit dat een persoonlijke mozaïek grafsteen ontwerpen past bij de overledene of als u dit een prachtige manier vindt om uw geliefde te herdenken, dan beginnen we met een adviesgesprek. In dit gesprek worden uw verwachtingen, wensen en eisen voor het grafsteen ontwerp besproken. Wij geven tijdens dit gesprek aan wat uw mogelijkheden zijn in materialen en qua afmetingen. Over het algemeen stellen we dat de opties vrij eindeloos zijn, zolang het met mozaïek te verwezenlijken is en de afmetingen binnen de toegestane afmetingen blijven voor grafstenen. Als u zeker bent van uw keuze om zelf, in samenwerking met ons, een gepersonaliseerde grafsteen te ontwerpen, gaan wij een vergunning voor de grafsteen aanvragen.

De volgende stap is het eerste ontwerp met vrijblijvende aanbieding. Als u tevreden bent over het ontwerp kan de grafsteen gemaakt worden. Dit kan u aan ons overlaten, maar u kunt ook meehelpen. U leert de kneepjes van het mozaïeken tijdens een workshop en kunt daarna zelf aan de slag. De grafsteen ontwerpen en zelf maken kan op die manier niet persoonlijker dan dit. Het is natuurlijk een mooi gebaar en een prachtig gevoel voor uzelf dat u met eigen handen de grafsteen maakt van uw geliefde.

Persoonlijke grafstenen van kwaliteit

Wij verzorgen standaard de afwerking van alle persoonlijke grafstenen. Dit is een taak die zeer goed uitgevoerd moet worden voor de kwaliteit van de grafstenen. Wij maken voor de persoonlijke grafstenen gebruik van materialen en technieken die bestand zijn tegen vocht, de hitte van de zomer en de kou van de winter. Tot slot verzorgen wij ook geheel het transport van de grafstenen en de plaatsing ervan op de juiste plek.

Ik wil zelf de grafsteen maken

Voor het ontwerpen en zelf maken van persoonlijke grafstenen komt u bij Mozaïek atelier Breekwerk. Alleen of samen met andere nabestaanden, het is allemaal mogelijk bij ons. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag direct een offerte aan als u al ongeveer in gedachten heeft wat voor grafsteen u wilt (laten) ontwerpen. Uiteraard bent u helemaal vrij in het mozaïekontwerp. Wij helpen u met het hele proces eromheen.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button