Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel dan direct naar 06-23862455 of mail naar info@breekwerk.nl

Zelf grafsteen maken

Wilt u de grafsteen van uw geliefde een persoonlijke touch geven? Door zelf de grafsteen te maken, is de grafsteen persoonlijker dan ooit. Bij Mozaïek atelier Breekwerk krijgt u de kans om geheel zelf de grafsteen te maken van ontwerp tot het met eigen handen leggen van de mozaïek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, deze kunnen we zo snel mogelijk bespreken in een gesprek.

Onze werkwijze

Mozaïek atelier Breekwerk verzorgt voor u de mogelijkheid om geheel zelf een grafsteen te maken. Als u besluit dat een persoonlijke mozaïek grafsteen maken past bij de overledene of als u dit een prachtige manier vindt om uw geliefde te herdenken, dan beginnen we met een adviesgesprek. In dit gesprek worden uw verwachtingen, wensen en eisen voor de zelf te maken grafsteen besproken. Wij geven tijdens dit gesprek aan wat uw mogelijkheden zijn. Over het algemeen stellen we dat de opties vrij eindeloos zijn, zolang het met mozaïek te verwezenlijken is en de afmetingen binnen de toegestane afmetingen blijven voor grafstenen. Als u zeker bent van uw keuze om zelf, in samenwerking met ons, een gepersonaliseerde grafsteen te ontwerpen, gaan wij een vergunning voor de grafsteen voor u aanvragen.

De volgende stap is het eerste ontwerp met vrijblijvende aanbieding. Als u tevreden bent over het ontwerp kan de grafsteen gemaakt worden. Dit kan u aan ons overlaten, maar u kunt ook meehelpen. U leert de kneepjes van het mozaïekentijdens een workshop. De grafsteen maken kan op die manier niet persoonlijker dan dit. Het is natuurlijk een mooi gebaar en een prachtig gevoel voor uzelf dat u met eigen handen zelf de grafsteen gaat maken van uw geliefde.

De mogelijkheden &service

U kunt voor de grafsteen voor uw geliefde kiezen uit vele materialen en afmetingen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Gebroken tegeltjes (klassieke mozaïek materiaal)
  • Kralen
  • Glas
  • Kiezels
  • En meer

Daarnaast kunt u kiezen voor een kleine liggende of staande grafsteen, een urnensteen of een volledig grafwerk in verschillende variaties en vormen. U kunt op onze website alvast verschillende projecten bekijken om een idee van de ruime mogelijkheden te krijgen.

Omdat de grafstenen die we maken bestand moeten zijn tegen alle weersomstandigheden, maken wij uitsluitend gebruik van materialen en technieken die goed bestand zijn tegen vocht, de hitte van de zomer en de kou van de winter. Wij verzorgen daarom de afwerking van alle grafstenen. Dit moet goed gebeuren om eindeloos van een prachtige grafsteen te kunnen genieten. Tot slot verzorgen wij ook geheel het transport van de grafstenen in Alkmaar en de plaatsing ervan op de juiste plek.

Ik wil zelf de grafsteen maken

Wilt u zelf de grafsteen maken voor uw geliefde? Alleen of samen met andere nabestaanden, het is allemaal mogelijk bij Mozaïek atelier Breekwerk. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag direct een offerte aan als u al ongeveer in gedachten heeft wat u wilt (laten) maken. Uiteraard bent u helemaal vrij in het mozaïekontwerp. Wij helpen u met het hele proces eromheen.

Direct aanmelden
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now Button